Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barn kan bli vuxna djävlar



(Barn blir vuxna… men alla barn är inte sina föräldrars stolthet, en del, borde inte ens ha rätt att ha föräldrar, eller barn… )

När barnen tillsammans med sin mormor går emot en kvinna för att begränsa hennes umgänge och kräver att få veta, vad hon får för behandling mot sin cancer… ”Som om de hade rätt till det”… (hon får en test behandling, med medföljande tystnadsplikt, påskrivet avtal o s v)
Då kommer dessa och lämnar en anmälan, till soc i den kommunen med en massa lögner, (påhitt och uppdikting om personer = lögner, oavsett)

Ingen av barnen är intresserad av, och har aldrig varit, av att hjälpa kvinnan med saker och ting, som städningar och lyft, tvätt, mat, skjuts… Men nu så anser de att de är ”så oroliga” att deras syskon far illa… och de påstår t o m att de vet det, och att de vet att kvinnan umgås med ”fel slags folk”… Den ena av dom har varken hört av sej eller varit där, på flera år…
”Men vet ändå” att kvinnan umgås med fel folk… och så kommer soc-skatorna på visit…

Kvinnan som faktiskt mer eller mindre är bunden med sin tystnadsplikt, behandlingen avbryts omedelbart, om inte den hålls, säger då: ”ni begär att veta vad jag får för behandling men om jag avslöjar den så får jag ingen mer, och då dör jag”

”JA men då vet vi i alla fall vilken behandling du får”

SÅ det är viktigare att ni vet behandlingen även om jag dör…

”Ja men det är viktigare att vi vet”

Är det viktigare att ni vet, än att jag överlever

”Ja, vi ska veta…”


Vad säger man om sånt…. Fy fan för jävla ungar
Och kärringdjävlar…. FY fan och fy fan igen…




Fri vers av LassO
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-10 20:28



Bookmark and Share


  anits VIP
Ja, vad säger man, det är så man
blir alldeles stum
2009-07-10
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO