Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bye bye Bumerang



ta kontrollen över dina val,
säger ni

jag orkar inte ens svara
för nu kommer den
t-i-l-l-b-a-k-a

ni jonglerar era liv
med filmjölkslugn,

tänk vad en sund bakteriekultur
i magen hjälper i alla fall

.

jag är trassel
just nu

kunde lika gärna
vara dynamit och T-sprit

inte konstigt
att det blir såhär

.

alltid tillbaka
till mig,

dessa val
den jävla bumerangen

smäller
rakt genom
luftslott och murar

.

men inte längre
och aldrig mer

för nu har jag skaffat
en flismaskin
från Claes Ohlsson




Fri vers av San
Läst 363 gånger
Publicerad 2005-10-01 18:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
allvarlig med humor, bra skrivet, tycker särskilt om:

"jag är trassel
just nu

kunde lika gärna
vara dynamit och T-sprit"
2005-10-02
  > Nästa text
< Föregående

San
San