Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till min kära och min älskling/ sanaz[k]


ingen rubrik just nu

Det är sant att vi har inte kännt varandra länge.. men du betyder mycket för mig.. vi kan gråta vi varandras famn. om vi inte hittade varandra i skolan det var som att vi var vilse.. vi finns för varandra.. och du finns i mitt hjärta..
du är en av dom som jag har skrivit deras namn i mitt hjärta.. Vi kunnde springa under regnet. och vi bryde inte oss om folk tittade på oss.. har saknat dig jättemycket...







Fri vers av sesi
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-10 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sesi
sesi