Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag ser en flicka

 

 

Som sitter utanför ett hus. Ett rött trähus. På en bänk.

med skugga över sig, under ett trävalv. Med vita knutar. och med smultronblad och orangesvartasurr, omkring.

jag ser en flicka. som lyssnar. på ett gräl inifrån huset.

som tittar in, på en stängd dörr, som snart borde öppnas.

 

 

 

jag ser en kvinna. Som sitter utanför ett hus. på en bänk.

med vita knutar

planlöst saknad, efter de humlor,

som en gång sjöng

 

 




Fri vers av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 442 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-07-11 10:49



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
underbar...
2009-07-16
  > Nästa text
< Föregående

पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#