Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag ser en balk

 

 

sylad i hennes axel

som ur; en urnas skelett

som om planer endast var för de troende

eller valen för de som vilja

 

jag ser en moder utan hår

med naglar av tomhet

 

en röst som bara vill

få andas sitt sista still

 

över ett ökenljud av rakade moln

urklädda, ett ögonblicks afasi

 

-

lime

gröna

klockor

hängandes från måne

kedjor av stycketid

 

andas aska

i ceder frid

-

 

avtryck genom barfotahänder

som om fukten på äpplet

var den frysta nöden

sista törsten

vilande hungern

 

rådjursöga

flackar

strängd vass

 

-

out of condition

 

 

 




Fri vers av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 422 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-07-11 11:12



Bookmark and Share


  J A Nicander
Mjukt vilosamt och vackert skrivet broder!
2009-07-15
  > Nästa text
< Föregående

पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#