Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En ny Vidräkning med det Oundvikliga..... Som vanligt, VARNING ! INGET FÖR FOLK MED KÄNSLIGA MAGAR OCH SKA INTE TAS DET MINSTA SERIÖST ! VARNING !


"GALGHUMOR 2009 (2) !"

SJÄLVMORDSBOMBARE= "MASSMORDSMASOCHIST" !


CIA = "Central Irrationell Antagonism "...


TEXAS = "TerroristExtremistiskXtraAvrättarSvarta" !

ISLAM ="IrrationellSadaminfekteradLikdoftandeAffekteradMaskulinism"!


Varför blev jag en underDOG, medan Palme dog ?


"Jag är varken LIKgiltig eller spökLIK", sa´Patologen ....

"Mitt jobb är inte DRÅPligt och jag har aldrig dragit till med ett ASgarv !"
Sagt av Obducenten .....


---
M







Prosa (Prosapoesi) av Mats Henricson
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-11 12:19



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Gode tid vilken
fantasi vilket
driv... Gosse!
2009-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska