Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om en företeelse som utgör en ytterligare akilleshäl för Sveriges Fackföreningar..


"Den Fackliga Tystnadsplikten - En Förbannelse !"

Vet ni att Våra Fackliga Förtroendevalda är belagda med en Munkavel som har lett till att det, exempelvis, finns fackliga bolagsstyrelseledamöter som i mer än ETT ÅRS tid har VETAT att flera hundra arbetskamrater ska få sparken (från Dagens Arbete, IF Metall, juninumret), men INTE kunnat meddela dem detta pga Munkaveln !
Och denna regel har LO accepterat ! I stället för att motsätta sig så att drabbade arbetare får en chans att börja förbereda sig på arbetslöshet !
Denna Hänsynslösa Munkavel Måste AVSKAFFAS !

--




Övriga genrer av Mats Henricson
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-11 12:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska