Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att leva med en svartsjuk

Att leva med en svartsjuk kvinna
Är som att leva på randen
Av en vulkan….

Du vet inte när utbrottet kommer
Eller hur starkt det är
Bara, att det kommer…

"Heklafjell"




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-10 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO