Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De stora fäller de små


De stora fäller de små

Plåt och montage
I Nordanstig

Vart blåsta på
1 400 000 av NCC

Tyvärr inte ovanligt
”de stora fäller de små”

Sen så tar de in det i sin vinst
Kanske redan i kalkylen

För om de slutar betala så orkar de
Självklart hålla ut längre än ett litet företag

Kom ihåg det om ni ska göra affärer med
”de stora byggföretagen”
”Stäm oss” säger de bara som svar…




Fri vers av LassO
Läst 117 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-13 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO