Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Översättning av en sång som jag har skrivit. Till Josefine.


Långt borta.


Det finns en vägg
Mellan oss
Och jag önskar att jag kunde förstöra den
Men jag är inte stark nog
Inte nu
Hade du varit närmare mig
Så hade jag kanske klarat det...

Ibland så undrar jag
Om du minns
Vad som fanns för så många år sedan
Men jag hoppas att du säger för dig själv
"Förlåt mig"

Men även när du är långt borta så skyddar jag dig
Även om du glömmer bort mig så saknar jag dig
Mitt ofullständiga hjärta tillhör dig
Även när du är långt borta så tänker jag på dig

Varför svarar du inte?
Varför ringer du inte?
Varför saknar du mig inte
Så som jag saknar dig?
Du kanske älskade mig
... på något sätt
Men visade du det?
Nej.

Jag vill berätta för dig
Vad jag känner
Jag vill att du ska veta
Hur mycket du betyder
Det du gjorde med mig
Hela tiden, då
Jag kände mig viktig
Som om jag inte längre var oälskad...

Jag ger inte upp dig
Någon gång så träffas vi igen
Och jag ska hålla dig i mina armar
Precis som du gjorde med mig så länge sedan

Även när du är långt borta så överger du inte mig
Även om du glömmer bort mig så kommer du alltid att vara
Ett minne, en del av mig
Även när du är långt borta så tänker jag på dig

Även när du är långt borta så tänker jag på dig
Mitt ofullständiga hjärta ropar på dig
Och fastän du kanske inte minns mig längre
Så gav du mitt liv en mening




Fri vers av -October-
Läst 432 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-11 15:03



Bookmark and Share


  frostblomma
Sammanfattar ett par av mina dikter. Känner starkt igen mig! Mycket bra.
2010-03-11
  > Nästa text
< Föregående

-October-
-October-