Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku i kvint

Solen skiner här
Gör huden sommarvacker
som pudrad kanel

Min hand har prickar
Av båtens blå bottenfärg
Jag målade nyss

Snart skall masten på
Segel hissas upp i topp
Skärgården väntar

Lite skall fixas
Innan båten läggs i sjön
Plast, el och vevar

Det var allt just nu
För kvällen hjärnans segel
Ohoj, jag revar!




Fri vers av Roger VIP
Läst 509 gånger
Publicerad 2004-06-13 21:20



Bookmark and Share


  reback
av att få till hela 5 verser - reva på !
2004-06-13

  Tothem
det var en skön avslutning på dagen! Nu revar jag med hjärnans segel! Tack!
2004-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP