Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

smarta vänner

Jag behöver hjälp!
Allt jag vill ha e kärlek!
Kärlek,
Men jag hittar ingen
De få som jag hittar
e antigen upptagna eller idioter
Jag söker desperat efter nåt
bara nåt
var kan jag hitta den?



Min vän suckar och tittar på mig och säger
Sök på google




Fri vers av någon där ute
Läst 337 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-11 19:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

någon där ute