Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag blåste ballonger

 

 

 

satt i spiral, med vikta ben

 

 

- är här-

 

 

 

 

Släppte dom sedan

 

 

 

up

-

----p

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

upp




Fri vers av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 417 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-11 21:33



Bookmark and Share


  J A Nicander
Hur kul och ZENigt som helst ju =)
2009-07-15

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
jag har 9 kvar i påsen RIC, vill du ha
några ? :)

Men nu i.o.f har vinden mojnat lite. :P
2009-07-11
  > Nästa text
< Föregående

पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#