Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älskad av andra

när en männiksa känner sorg eller hat
i sitt hjärta, som förblindar deras
tillvaro och deras liv, gör så att allt
verkar bara fejk eller
en enkel slump.

Men vi vill det bästa för alla
runt om oss, vill att
de ska må bra och vara
lycklig.

Men ju mer vi försöker, verkar det
som om alla runt om en
drar sig undan, och man
blir ensam stående i ett vakum.

Men när man inser att man
kan älska sig själv, och när man vet
vem man verkligen är,
då kommer sakta men säkert dessa
människor tillbaka till en.

Det är då vi ser att
när man älskar sig själv, blir man älskad av andra.




Fri vers av gloria
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-12 09:41



Bookmark and Share


  Rockalex
visdomsord

som heter duga
2009-07-17
  > Nästa text
< Föregående

gloria