Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt det regna...

Smyger
tyst på tå
lägger mig ner
kryper

Viskar på dagen
är tyst om natten

Lämnar inga tydliga spår
vill inte bli sedd
ej heller bli hörd
i minnets ångestfyllda gap

Kleptoman
stjäl min tid
och min skugga
medan regnet faller


Gör mig fri




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 215 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-12 10:41



Bookmark and Share


  Glensan
kännbar känslofull text
som känns...
2009-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen