Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pojken

 

Ung är han, pojken.
Livstidsaxlarna korsas.
Okens olika tyngd

ger en intressant dimension
åt mötet.

 

 




Fri vers av Madeleine Ågren (Maduska)
Läst 515 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-07-12 11:07



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Text som för mig får ett särkilt innehåll just idag gömmer orden i mitt inre.
Tack
2009-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Ågren (Maduska)