Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten tavla av paradiset


Du och jag står där tillsammans och tittar över vidderna när vi plötsligt får syn på de vilda hästarna som springer så fritt därnere i dalen
Vi tittar då på varann med ett leende utan att säga ett endaste ord för vi vet båda två vad vi tänker på
Åh, vilken vacker utsikt vi har här
Och vad långt man kan se
Det blir till en bild, en liten tavla av paradiset som vi sparar i våra minnen

Du och jag står där och tittar ut över vidderna
Och vi står där tätt intill varann och bara myser av den lugna och sköna stunden och av allt det som vi får se
Av allt det som världsalltet har att ge….

Ken Cassel
12/7-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-12 11:36



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert skrivit, texten väcker känslor
över naturens dragningskraft
2009-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel