Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När jag vågar släppa oron...


Blott ett liv att leva



börjar se möjligheterna
jag har


när jag vågar
tro


på tankens kraft


och tillåter mig
själv


att ta för mig
av livet




såsom en gång
vore mig
givet




Fri vers av Teresia Ridell
Läst 250 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-12 19:51



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Insiktsfullt..och sannt.."applåd"
2009-07-15

  Junitvillingen
Denna gillas skarpt av mig - för jag känner igen mig i texten. Och blir glad att också DU vännen börjar ta för dig av livet. TACK för kloka, insiktsfulla ord!!:-)
2009-07-12

  Ola Rydberg
Vackert
och ja oron den
känner man till
2009-07-12

  Mathias.F
jag gillar den här. den är så enkelt
trots det så kraftfullt effektiv.
två tummar upp!
2009-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell