Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lyckan finns ...


Stjärnljus

Stjärnljus fyllde min själ

dess strålar dansade

så ystert

på bara fötter


Lyckans färg

smekte väggarna

i mitt längtande inre

målade med varma penseldrag


Stjärnljus fyllde min längtande själ...




Fri vers av sulimaa
Läst 162 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-07-13 01:42



Bookmark and Share


  beam72
vackert oj så vackert
2009-07-13

  Carola Bouvin
Vackert och värmande att vakna denna morgon till, strålande!
2009-07-13

  Junitvillingen
Skön text att läsa så här på måndagmorgon...du är en riktig poetissa du vännen!:-))
2009-07-13

  issac.a.m
vackert skrivet
2009-07-13

  Glensan
Det skiner och strålar
över ditt diktande idag
2009-07-13
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa