Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bahamas


Låt mig få ta dig med till ett ställe som jag vet att du vill åka till
Bahamas
Låt mig få ta dig med till det goda livet
Där solen skiner och vinden viner på
Där man kan gå barfota i den varma gyllenvita sanden på den ödelagda stranden
Ett ställe som bara du och jag går på
och till tonerna ifrån naturen dansar vi på i varandras spår medan vi ler emot
varann
Så om du följer med mig nu så kan jag göra den här sagan sann
Och det vill du väl hoppas jag?!

Låt mig få ta dig med till ett ställe som jag är övertygad om att du kommer att tycka om
Bahamas
Låt mig få ta dig med till det goda livet
Där solen skiner och vinden viner på
Så på dagarna så dyker vi ner i den stora blå oceanen för att på kvällarna ta tempen på den lilla byn
Har jag inte sagt det förut, så måste jag säga det nu
Jag tycker att du nu har fått en fin och jämn bränna för nu när du har fått lite färg så tycker jag du är riktig brun om hyn
Det klär dig…..

Låt mig få ta med dig till ett ställe
Bahamas….

Ken Cassel
13/7-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-13 14:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel