Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poesi!!!


Varför ska man prenumenera för när det finns lösnummer....

Ingen kvinna, inget gråt
Inte en massa tjafs
Ingen kvinna, inget gråt
Inte en massa förlåt hela tiden
Förlåt för att jag gjorde så
Förlåt för att jag gjorde si
Men nu när jag inte har en kvinna längre känner jag mig faktiskt lite mera fri
Fri att göra lite som jag vill
Men om jag nu bara vill älska lite så kan jag ju alltid ringa till Lucille för jag vet att hon tycker om mig, plus att jag vet om att hon alltid vill
Vill bara ha ett lösnummer då och då, istället för att prenumerera
Precis som mig...

Ingen kvinna, inget gråt
Inget mera tjafs
Inget mera förlåt…….

Ken Cassel
13/7-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-13 14:27



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Hoppsan, Ken!! Men jag gissar att texten kanske är ren fantasi? För det finns kvinnor som "inte gnäller" hihi, och det tror jag nog att du är medveten om, eller hur? För det där med lösnummer...det är alldeles för löst ju, haha;-))
2009-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel