Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dig dag som natt

Gränslöst
Du är min dyrbaraste skatt
Det får inte hända dig någonting

Jag älskar dig dag som natt
Gränslöst
Varje gång som vi möts pussar jag dig på kinden samtidigt som jag bugar och tar av mig min hatt
Hej min älskling
Hur har du haft det idag
Bara bra jobbet hoppas jag….

Vad är det här för någonting
Är det kärlek som jag känner för just nu är det någonting som i mitt hjärta bränner
En kärlek för oss båda två
Jasså, det är dem som du vill besöka nu i helgen
Är vi bjudna
Okej!
Självklart så hakar jag på….

Jag älskar dig dag som natt
Vad gör jag inte för dig.......

Ken Cassel
13/7-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 255 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-13 15:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel