Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten Ludvig

 

Liten Ludvig tultar kring

drar loss och smakar

vill liksom veta

vill liksom känna

allt

 

Liten Ludvig klättrar upp

och ramlar sedan i

vill liksom veta

vill liksom känna

allt

 

Liten Ludvig kastas upp

av Hampus storebror

han har fått veta

han har fått känna

 

död

 

 




Fri vers av Lena Krantz VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-07-13 19:07



Bookmark and Share


  lyckeli
sluta att vela fram och
tillbaka!

du är så jäkla bra
när det blir som det var
tänkt.
liten ludvig knallar runt
här i mina rum.
2009-07-13

  papessa
då jag har små barn barn visserligen nu 3 år och 6 år så log jag när jag läste dikten men det abrubta slutet gjorde mig konfyyys och lite lessen...
2009-07-13

  Lena Krantz VIP
Ok, ni har givetvis rätt....jag fegade ut lite

sorry för det
och
ändrat nu

Tack alla!
2009-07-13

  Lili Samuelsson VIP
håller med jacob, back to det som var, för det är just där som det hela låg, tycker jag, i ordet död,
för det här är enkelt och snyggt och pang på i det ordet
2009-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP