Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tron


Det var då
År 33 eller nåt
Som alla nu förstått
Så samlades ondskan i hela världen

På samma plats
När djävulens ödesslag kom
Det var då hans öde skulle beseglas
Tron var så…
Tron var vår herres stora gåta
Som det ännu bråkas om

Tron är som att fånga en flygande fågel
Tron är som en ensam fluga
Tron är som ett berg
Tron är som ett träd
Beroende på, vad man vill tro

Men ondskan hade samlats och stod med strid
I den dagen, då det var avgörande
Han kanske trodde han vann den fule fan
Han kanske kände det som att, allt blev rätt
Och för vissa är det nog så än

Men för andra, som vill
Finns en tro att gå till
Som ingen begriper nåt av
Den bara finns, som en livs sav….
För de som…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-24 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO