Det stilla tysta " />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det stilla tysta


Innan

 

Det var innan björnen

Vandrade över myren

Hjortronen ännu var brådmogna

Klockan tickade i väntsalens ensamhet

 

Solen bestämt sig för att lysa

Genom molnens stridiga vågor

Ner på bergens blå höjder

Den första bussen startat trött

 

Stranden sköljt upp den blå flaskan

Ekorren hittat de utlagda nötterna

Virvlande maskrosfrön färgat luften vit

Morgonblåst tårat mina ögon




Fri vers av madigan
Läst 439 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-13 21:06



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Erfarenheten är en käng-guru
2013-08-04
  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan