Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ser ingen skillnad

Du som blivit bedragen
du som svurit
på att själv aldrig bedra

Du som ser otrohet
som det värsta
som kan drabba

Ett blödande sår
som är svår att läka

Du
som nu
träffar någon
som är gift



Var
i
ligger
skillnaden




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 245 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-07-13 21:14



Bookmark and Share


  Shamandalie
Ja, du... skillnaden är nog i och för sej ansvaret man kanske inte bär på lika starkt. Men man är ändå med på någonting som i sin tur ger någon annan ett blödande sår. En som förmodligen inte alls förtjänar det. Ett sår som i detta fallet även den du skriver om uppenbarligen har haft.

Skruvat!
2009-07-13

  aol
där var ingen skillnad
2009-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen