Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om att blunda tills ögonlocken ser



Och juli drar förbi med en svindlande fart
kvar blir tankarna och minnena om dig
En enda sekund ur evigheten
men dina mörkbruna ögon har färgat min iris
De blir aldrig blå igen
men ingen fara
jag lovar dig att blunda
så länge det behövs

För mina handlingar kan jag styra
men det är också allt
Jag spänner taggtråd runt hjärtat
men kan inte hindra det från att rusa
liksom slå sig blodigt mot bröstkorgen
varje gång du nuddar min hud

Jag vet, du är förbjuden för mig
det står två namn på din dörr och jag har inget att erbjuda
annat än en dröm om ett liv som rinner förbi
framför mina ögon
varje gång du ler

Så snälla
ställ mig inte mot en vägg
jag kan inget försvara

Låt oss låtsas att verkligheten inte rör oss
låt mig hugga känslorna ur kroppen på egen hand
Vi glömmer de här raderna nu

min vän




Fri vers av HQ
Läst 377 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-13 23:24



Bookmark and Share


  blaite
Fint så fint..Rcikard Blaite
2009-07-31
  > Nästa text
< Föregående

HQ
HQ