Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är sommar och du är kärleksfri

 

 

 

det är sommar och du är kärleksfri
solen värmer och varje helg innebär poolparty
du sipprar på ditt vin och svalkar dig i vatten
du behöver ingen som värmer dig om natten
men en dag tar sommaren slut
en dag inser du att du är kärlekslös och ensam
när vintern kommer är du isande kall

låt mig då få älska dig
låt mig tina upp ditt frusna hjärta igen
ta min hand i din
så ska jag smälta snön med en kärlek varm som sommaren

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 709 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-07-14 04:06



Bookmark and Share


  hl
åh. värmande
2009-07-19

  RedCherry
Slutet " så ska jag smälta snön med en kärlek varm som sommaren "
Var helt klockrent. Du är fortfarande lika bra sedan sist jag läste något av dina verk! Du är riktigt bra poet!
2009-07-17

  glasblåsarblå
<3 jätte jätte vackert! :)
2009-07-16

  Mr Lindemann VIP
Sommarmjukt och sådär fluffigt av det godasom en sommar ger då maninser att blå drömmar är mer än en handfull sagogryn av inre längtn till det som komma skall
2009-07-16

  Micky
så sant! sommaren bjuder till att man vill vara fri, men man inser att man behöver kärlek när kylan smyger sig på. vackert! :)
2009-07-15

  Bambicouture
Sant.!
Vackert och poetiskt.
2009-07-14

  Vilsen Annette-hittar vägen
Mycket vackert och kärleksfullt
2009-07-14

  Måndagsbarn
ååh! underbart!
2009-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP