Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liv

Omtumlande
virvlande
störtskönt

Barnsligt
löjligt
genomskinligt

Kan det vara
kan det bli
i min härliga fantasi

Du som finns där
kan vara
det andra dunstar

Som bäcken utan källa
som liv utan mening

Det livsfulla
frodas
som sommar
full med sol
värmer
och växer
i hjärtat




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-14 21:23



Bookmark and Share


  Glensan
Fin text vacker bild

men bet hon i fisken ?
2009-07-31

  * Ammi *
Livfullt härligt skrivet!
2009-07-14

  aol
så fint du skriver tycker om difina skrift
2009-07-14

  lodjuret/seglare VIP
texten är läst och innehållet fridfullt assimilerat
2009-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen