Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev denna för 10 år sedan


Kärlekens drog: Part I

Jag känner mig hög,
Inte på det roliga sättet
Utan som en vilsen,
Bortgången erimit
I något snöigt berg.
Jag hatar snö!
Men ändå kan jag inte hata
Den här känslan inom mig.
Den tär på mina tankar,
Den tär på mitt humör,
Den tär på mitt liv.
Men ändå, så underbar.
Så om jag och du
Någongång kunde bli vi,
Då skulle snön förvandlas
Till sand på en tropisk strand,
Där vi för evigt går hand i hand.




Fri vers av Blidsberg
Läst 296 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-14 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blidsberg
Blidsberg