Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så jag har gjort en ändring! XD gav den en titel... typ


Untitled 4 (A.K.A: Min mardröm är verkligheten!)

När jag vaknade imorse var jag förvånad, förvånad att jag vaknade alls.
Jag fick en känsla av meningslöshet, det enda jag gör är att vakna!
Vakna till livet, vakna till jobbsökeriet, vakna till verkligheten, vakna för att återuppta identiteten.
Vakna i den värld jag lever i, vakna där allt är elände och krig.
Vakna med ett nalkande ljus i ögat från den stjärna vi kallar solen.
Vakna i värme men med ett hjärta kallt som nordpolen.
Det är ännu en djup depression som nalkas, ett humör som varje dag ska förfalskas.
Att må bra är ansiktet utåt, dåligt mående och en känsla av att alltid be om förlåt.
Förlåt för hur jag mår, förlåt för hur jag går, förlåt för mitt opeppade humör, förlåt för att folk dör, förlåt för det falska leendet, förlåt för depressions beteendet.
Jag ska be om ursäkt för min hela existens, inte finnas utan tanke på konsekvens.
För vem är jag? Denna fråga ställs varje dag!
Varför finnas till? När det känns som om ingen vill.
Varför känner jag att kärlek är ett behov? När ett liv sipprar ut av tiden som är livets största bov.
Dessa tankar är vad som mig nu kretsar, att döden är långt borta men ändå hetsar.
Att du kanske inte vill se mig levande eller död,
inget blod från mig i färgen röd.




Bunden vers (Rim) av Andreas Widell
Läst 556 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-14 23:48



Bookmark and Share


  fullkontroll
<3
2012-05-02

  Nina Nightwish
Du är duktig på att förmedla dina starka känslor..Bra skrivet!
2010-03-03

  stenen/ Yv Ericsson
fyfan så bra du är. jag är 52 år och känner precis. att söka jobb är värre och deffinitivt mer förnedrande en att jobba. skulle vilja höra dig läsa denna text. den är fomidabel. bokmärkes.
2009-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Andreas Widell
Andreas Widell