Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek kan

Kärlek mår bäst
när den är fri
utan krav
och kontroll

Utan baktankar
eller misstro

Aldrig ta någon för given

I det enkla
att bara kunna vara
och lita fullt ut

Obegränsad

Då är kärleken sann

Då kan den flyga högt
som svalor
leka som kalvar
på sommaräng

Hitta rätt i varje labyrint

Då kan den njuta
fullt ut
utan gränser

Vandra till solnedgång
och vakna
till första strimman av ljus

Hand i hand
förenade
både med
och utan varandra




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 345 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-07-15 10:51



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Ja härligt förmedlat...

varma applåder och

Tack för påminnelsen om kärleken,

det behövs nog var dag:-)
2009-08-08

  Glensan
Riktigt bra tänkvärd text

Applåder
2009-07-31

  Shamandalie
Alldeles jättesant!
2009-07-29

  silencieux
jag tror aldrig kärlek kan existera utan krav. krav behövs, och även om man försöker bortse från det så ställer man krav i alla relationer man har.
2009-07-15

  * Ammi *
javisst är det så! villkorslös kärlek är äkta kärlek!
2009-07-15

  aol
så sann poesi
2009-07-15

  poetryGirl
så sällsynt BRA
2009-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen