Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trasig duva

A broken dove
with broken wings
searching for her home
but she has none

a broken heart
broken tears
searching for an answer
but there is none

broken body
broken soul
looking up at the shining moon
hear the wolfs howl

where will I be tomorrow?
No one knows

that evening in October
when I found that broken, dying dove

Svensk översättning:
En trasig duva
med brutna vingar
söker efter hennes hem
men hon har inget

ett trasigt hjärta
trasiga tårar
söker efter svar
men det finns inget

trasig kropp
trasig själ
ser upp på den skimrande månen
hör vargarna yla

Var kommer jag att vara imorgon?
Ingen vet

Den där kvällen i Oktober
då jag fann
den där trasiga, döende duvan




Fri vers av fucking poetic
Läst 454 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-15 11:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fucking poetic
fucking poetic