Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mod

Ge mig mod

att se motgångar som framgångar

hjälp mig att se nu

lär mig att allt har en mening

nu när modet sviktar

livets dalar så djupa

färgernas spel som kittlar

sammanhangens suddiga bild

orsakernas verkan

lila i sinnet...




Fri vers av flickan i spann
Läst 199 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-15 13:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flickan i spann
flickan i spann