Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blommande sommar





Jag odlar i kruka,
gödslar med koskit.
Grannar av avund
tittar nu hit.
Det växer och knakar
uppå altanen.
Strör lite blodmjöl
och vattnar med flit.

Ogräs på utsidan
struntar jag i.
Låter det växa
frodas stå i.
Däremot djungeln
uppå mitt däck,
ansas med vördnad
och så får det bli.




ME/09





Övriga genrer av Madjori
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-15 14:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori