Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och nu kommer jag aldrig tillbaka
han hämtar mig aldrig

och så levde vi lyckliga



En del av mig

jag har stängt in mig själv nu
vågar inte ens försöka
sneglar bakom ögonlocket
på avsidan, insidan, utsidan av verkligheten
du liksom
sitter där, och väntar på att något ska hända
som aldrig händer
du liksom sitter där och väntar
på något som aldrig händer
jag är rädd nu, något som du redan märkt
rädd för att aldrig kunna, rädd för att bli som du
jag kastas liksom igenom
trasiga barbiedockor, brinnande grannar och en arg mamma
en arg pappa och en ännu argare dotter
jag slår kullerbyttor genom orden som du sa
jag slår bort tankarna om dagarna om nätterna om morgonen
allt jag ville var att komma hem!

allt jag ville var att komma hem




Övriga genrer av Doktor Vinter
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-15 14:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Doktor Vinter
Doktor Vinter