Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fyll i med det namn som gäller... *L*


Bamselåt till jubilaren

Hipp! Hurra!
för ......... idag,
som é så go å glá!





Nu åren gått,
och .......... med dem,
har blitt en gammal gubbe.
I smyg så sitter säkert han
och täljer på sin stubbe.

Plockar svamp,
i en rabatt,
grannar tror, att han fått fnatt.
Hipp! Hurra! för .......... idag
som é så go å glá!

Kanske drar
han munspels-ton
en gammal blues med Dylan.
Stämmer strängar på gitarr
när han blir uppå fyllan.

Ajá, bajá
..........-ponk,
storasyster ger dig bånk!
Hipp! Hurra! för......... idag
som é så go å glá!

Förbaskat och försenad
blev ju denna lilla visa.
Ändå vill jag sjunga den
för blodsbands
starka lisa.

Hipp! Hurra!
för ..........-Ponk,
skålar uti hembränd spånk.
Höjer glaset högt och glatt
och lyfter på min hatt.




ME/09




Övriga genrer av Madjori
Läst 428 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-15 15:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori