Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förändring...


Timman som kom

Den gnistrande timman var nådd

solens sista strålar

som förlänge sedan dragit sig till baka

Timman då mitt liv skulle ändras

bli ett med varandet

där tid inte längra var vitigt




Fri vers av flickan i spann
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-15 16:28



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Gillar detta
2009-07-15
  > Nästa text
< Föregående

flickan i spann
flickan i spann