Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt Babylon brinner



Min himmel brinner
Mitt Babylon, mitt rike
Min egna jävla frihet

En mun full med bensin
Fem fingrar likt pinnar
Tändstickor som skriker
JAG SKA ELDA UPP DIN HIMMEL!
Ditt Babylon ska dö
Begravas och glömmas

Jag springer naken
Genom gamla stan
Mitt eget stockholmsblodbad
Genom vånda och ve
Hjälp mig någon!
Mitt Babylon brinner
Skuldens näve krossar min ryggrad
Mitt namn, mitt hopp, mitt ALLT

Min mun brinner
Mitt inre, och hjärtats koja
Min egna jävla fristad
Sirener skriker
Jag gråter
MITT BABYLON BRINNER!











Fri vers av Baystream
Läst 437 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-15 16:33



Bookmark and Share


  m.ricknell
stark .
2009-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream