Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jävLars PerKele skriv! skrek hon, den där Ilskans aria (Inkarasilas)
jo det blev ett samarbete




sprid ut min hud

 


låt pigment färdas genom sol
till annans mörker


teckna öron mot amplituds viskningar
från timme noll


doppa pensel i öga
för ett blå jag längs kind till himmel


hand mot vägg, stödj porträtt
allt tydligt innanför ram

  är bild av något större
så mycket större

än skinn kring mänskligt kött


Agape, måla mig! 




Fri vers av Lars P K
Läst 875 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2009-07-15 19:14



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Fina rader. =)
2010-05-10

  Amanda R.C
agape mena tar din hand
agape eros tar din själ, vilket är det starkaste penseldraget i människan?

vacker text, komplexa tankar föder den..
2009-07-17

  Lars P K
äsch slags eller slogs, det var bara ett infall av norsk sisu
tack för fint fint samarbete, ingen slogs, jag lovar
2009-07-15

  Lilla My* VIP
Andlöst läser jag...något större än kärleken skymtar mellan rader...gudomligt vackert skrivet!! Läser igen...nej jag avstår att citera för hela dikten är så vacker att jag inte vill splitta upp den!!
O, visst har Inkarasilas rätt! SKRIV:)
2009-07-15

  Inkarasilas
Märkligt förtjust att kunna samarbeta med någon alls även om du beskriver det som .en slags. så vafan, du är en bra sekreterare Jäv LARS P er K ele!
2009-07-15

    Melona
Jävla Lars P...K...

tack, skriv mer
ni är fina på samarbete

pusskryss på er båda

ska kommentera detta
när jag är vaken någon gång...
2009-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Lars P K
Lars P K