Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saker man ser

Ibland kan det vara
mycket svårare att röra

någon man verkligen älskar




Fri vers av oprivat
Läst 518 gånger
Publicerad 2005-10-02 19:44



Bookmark and Share


    vilsen
jo, så kan det verkligen vara ibland, älskling ! klokt skrivet ! puss älsklingsmaddo !
2005-10-04
  > Nästa text
< Föregående

oprivat
oprivat