Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nick: bob hansson, nick: navid modiri


som en saga som inte var på låtsas ("skrik om du brinner")

hon bryter av sig på mitten,
spikar fast sina lockar på insidan av hans ögonlock,
öppnar alla lungor,
hostar;
men se mig då!

han klöser hennes öron,
biter, bänder med tänder,
vita,
blodiga,
upp ögonlock,
hon viker undan,
och han viskar;
men känn mig då,
se mig,
jag är ju bara
jag,
men kanske är det
nog
ibland?

delar havet,
moses vandrade rakt ut ur tavlan,
ropar;
heja världen!
ni är så bra på att
blunda
blunda
men blunda inte mer
snälla, blunda inte mer.

snälla, blunda inte mer.


snälla,
blunda inte mer.




Fri vers av Moa Paulsson
Läst 313 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-15 21:15



Bookmark and Share


  filicia
gah, jag läser denna om och om igen.
den är så bra!
jag råkar dessutom random klicka på den
och den blir läst ännu en gång!
ödet kallas det faktiskt.
2009-07-27

  HerrGlad
haha, egentligen råkade mina fingrar bara slinta:
sparat som bokmärke

men jag insåg ju, att det var exakt rätt sak att göra.
tycker mig förstå vad den handlar om
jag tycker den var riktigt härlig,
och jag ser några lånade trådar som bara gör det ännu bättre.

du är så duktigt puckis!
2009-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Moa Paulsson
Moa Paulsson