Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till en hjärteknipare!


Ethan
från pol till pol
lille man
vem ska berätta för dig
att världen är stor?

så bråttom dina små ben har
så glad din häpenhet
allt är ju nytt
hela livet

bye bye dog
bye bye chair
bye bye
see you soon!




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 529 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-07-15 21:41



Bookmark and Share


  aol
ömt vackert
2009-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger