Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tid bakom som varit svår... 2 somrar i rad.... där jag plötsligt står utan föräldrar som jag saknar så. Denna sommaren ska bli bra med minnen av dem som alltid är nära.


Sommarens minnen

S trösocker, filmjölk
O ch kanel
M ånga av skogens bär
M agen ler
A v sommarens fröjder
R opar hurra


M amma skrattar med pappa i dansen
E n ny tid är här
D en med ljus och värme


S å på vår planet
O ch en annan stjärna
L ierar dåtid och nu

F ör oss framåt
Ö ver berg och dalar
R open i hjärtat
E n dag ska vi ses igen i
N angijalas vackra trädgård
A vstånd försvinner
R osen får liv igen




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 281 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-07-16 09:04



Bookmark and Share


  Glensan
Fyndig text som gillas
hela texten andas sommar
2009-07-31

  Shamandalie
Åh vad fint! Förstår att du saknar dina föräldrar, jag saknar en familj att komma hem på Söndagsmiddag hos... som alla andra har.
2009-07-29

  aol
underbart trösterik dikt kram
2009-07-16

  * Ammi *
denna gillar jag, fläkt av sommar och framtidshopp! Att mista sina föräldrar är som att tappa en gren .. och något fattas hela tiden, men livet går vidare, inom oss bär vi dem, som smycken ..
2009-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen