Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Porche Cayenne


Han åker Porche Cayenne
Underbart underbart

Känner sig kung i den
Underbart underbart

Han kör gärna över vem
Alla dom alla dom

Som står i vägen min vän
Uppenbart uppenbart

Han tycker sig tuff också smart
Så smart så smart

Så han kan köra över igen
Backa på backa på

Utom de han tjänar på
Tjänar på tjänar på

Där han slickar dess röv
Äckelsnusk äckelsnusk

Han åker Porche Cayenne
Uppenbart uppenbart




(Och han måste ha wunderbaum i bilen för hans bruna näsa och mun stinker av den lukt som kommer av rövslickande…)




Fri vers av LassO
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-17 00:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO