Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vissa minnen ska man spara – djupt i sitt hjärta bevara


Sommarminne

 

 

”Jag ska fånga vinden!”
- sa han och tog fram en plastpåse
”Nej, men det går ju inte ” – sa jag
”Jo, jag kan! Titta här!”
- ropade han och sprang iväg

Kom tillbaka med påsen full
Log lyckligt i triumf


Jag tror han fångade livet!




Fri vers av sistermoon
Läst 329 gånger
Publicerad 2005-10-02 20:51



Bookmark and Share


  PPQ
underbar:D
2007-08-23
  > Nästa text
< Föregående

sistermoon
sistermoon