Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och banne mig om det inte blev en emfatisk utbrytning också...


Oxymoron - Zeugma

Sorglustig blev hon till sinnes,
när den intetsägande frälsningssoldaten
först bröt benet och sedan förlovningen.
Ett jättelitet tag var han vankelmodig
men sen han tyckte han det var skitbra!




Fri vers av Roger VIP
Läst 560 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-06-14 01:26



Bookmark and Share


  reback
Den där var inte alls dum - gillar "intetsägande frälsningssoldat" - någon som träffat någon sådan ?
2004-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP