Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingenting ((någonsin))


Förstår du?


På natten när du sover, vaknar du då av mina skräckfyllda skrik?
Eller sover du alltid lugnt och stilla i ditt pojkaktiga rum?

På dagen när du är vaken, kan du känna min rakbladsmärta mot min hud?
Eller går du alltid och ler och tror att allting är bra i din låtsas värld?

På morgonen när vi träffas, ser du min kärlek till rakbladen?
Eller tror du verkligen att det är dig jag älskar?

På kvällen när du kramar om mig i soffan kan du känna min rädsla?
Eller känner du bara min kroppsvärme som kommer ifrån ditt hjärta?

När du sitter där på kyrkbänken, förstår du då vad jag kände?
Eller tror du också att det bara var ett rop på hjälp som blev lite för högt?




Fri vers av Angelina
Läst 560 gånger
Publicerad 2005-10-02 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angelina