Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min älskling.


Det är tur att jag kan drömma.


Det är tur att jag kan dagdrömma
Och det är tur att jag kan gråta ut ibland

För ibland så behövs det

Det är tur att jag kan dagdrömma
Drömma mig in i en fantasivärld
En värld av sång och dans
Och så du och jag
Aldrig mer vakna upp...

Det är tur att jag kan gråta ut
Släppa ut tårarna i en enda flod
Inte låta dem dränka mig
Längtan är stark
Sorgen är stor, men samtidigt liten

Det är så enkelt...

Det är tur att jag kan drömma
För annars så skulle jag aldrig få se dig.




Fri vers av -October-
Läst 472 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-16 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-October-
-October-