Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mmm önska kan man ju...


Just nu du!

Just nu, skulle jag verkligen
vilja att du låg i sängen här
naken, trött och lite sängvarm.

Jag kunde vända mig och titta
på dig, säga något som fick dig
att tänka på annat än morgondagen

En snabb dusch, sen krypa ner nära
din varma kropp. Sova kan du ju
bara glömma, i alla fall just nu

Jag tänker älska med dig. Mjukt
sakta, lite sömnigt kanske, först
Sen tar jag dig som du kommer

För jag skulle verkligen vilja att
du låg här nu, just nu, just du

Ja!
Du!
Nu!

Men du får väl sova så gott där
du är - uppenbarligen är du inte
här. Och jag kämpar vidare mot
sömnen och nattens mörker.

Godnatt min älskade, sov gott.
Vi kanske kan få
komma tillsammans
en annan dag eller natt...




Fri vers av Roger VIP
Läst 834 gånger
Publicerad 2004-06-14 01:56



Bookmark and Share


    MSL
skulle gärna dela din säng med dig närsomhelst ;)
2004-06-15

  Cecilia
Den känslan och längtan Du beskriver så bra känner jag igen alltför väl.
2004-06-15

  andrasidan
önskedröm, fylld av en, kanske gången, närhet. Längtan är nyckelordet.
2004-06-14

  Cattis Rönn
säger bara "härligt"...*L*
2004-06-14

  reback
...bara OJ !!!
2004-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP